Nën DDoS Sulme Na Kontaktoni Menjëherë!

WebHosting Oferta

Monday, April 4, 2016


 WebHosting Oferta   Pa Limit Vend Pa Limit Trafik Mujor 20 Domaina Parkues jo IP e Dedikuar WHM/Cpanel 480 GBps DDOS Mbrojtje ---------------------------------- Kjo është një Ofert për 3 muaj falas. Pastaj nga 5 Euro për qdo Muaj, apo 30 Euro për qdo 6 Muaj, dhe Vjetore 60 Euro për qdo Vit. Oferta Mbaron me datën...

Me shume »
WebHosting Falas për Islam

Saturday, July 26, 2014


Ky Shërbim është falas për Institucionet/Individet Islam që dëshirojnë të hapin webfaqe me përmbajtje Islame apo Radio në lidhje me Fenë Islame. Kliko në linkun mëposht për të shikuar shërbimin ose bërjen e porosisë: https://www.kosovashells.com/cart.php?gid=1 V ëmendje: Ju bëjmë...

Me shume »
Special Domain Emra

Saturday, July 26, 2014


Nëse deshironi domain emra special, ja këtu i kemi disa në vijim: DukaGjiniChat.Com (150 Euro) DukaGjiniChat.Net (150 Euro) KnaQesia.Com (25 Euro) KnaQesia.Net (25 Euro) KnaQuLive.Net (350 Euro) KnaQuChat.Net (150 Euro) AlbaChat.Net (600 Euro) AlbaChat.Al (550 Euro) Për më shumë informata etj, ju lutemi të na kontaktoni tek LIVECHAT...

Me shume »


RSS Shiko RSS Feed


Gjuha: