Nën DDoS Sulme Na Kontaktoni Menjëherë!

VisiChat (voicechat)

Fillojnë Nga
£
20
.00/mu
 • Pa Limit Trafik Mujor
 • Pa Limit Vend
 • 480 GBps DDOS Mbrojtje
 • IP e Dedikuar

Radio Streaming

Fillojnë Nga
5
.00/mu
 • 10 GB Vend
 • Pa Limit Trafik Mujor
 • 500 Dëgjues
 • 480 GBps DDOS Mbrojtje

Web Hosting

Fillojnë Nga
1
.00/mu
 • Pa Limit Trafik Mujor
 • 1 Domain Parkues
 • 20 GB Vend
 • 480 GBps DDOS Mbrojtje

Kualitet?

Të parët me kualitet të lartë, dhe botëror.

Shpejtësi?

Të parët dhe me shpejtësi botërore.

Teknik

Ne kemi profesionistë të angazhuar në këtë lëmi.

Specialitetet nga KosovaShells!

KosovaShells

Duke patur për qëllim zhvillimin e internetit në gjuhën shqipe,dhe sidomos webhostingut KosovaShells është ofruesi i parë i shërbimeve të këtij lloji në gjuhën shqipe..

Teknologji

KosovaShells përdor teknologjinë e kompanisë shumë të mirënjohur (INTEL). Ne mundohemi të jemi në hap me zhvillimet ekonomike..

Shpejtësi

KosovaShells ka shërbimet më të shpejta dhe me aktivizim të menjëhershem aktivizimi bëhet brenda 30 minutave në vazhdim. Nuk ka më pritje 24 orësh.

Departamentet

KosovaShells Ka dy departamente Departamenti Teknik për çdo problem me hosting, dhe Departamenti i Shitjeve për çdo problem apo gabim gjatë blerjes së produktit.

Objektivi Jonë

Është Zhvillimi i Sferës së internetit në gjuhën shqipe sipas standarteve botërore duke aplikuar programet më të përsosura.

Stafi i KosovaShells

KosovaShells.Com udhëhiqet nga Personel i cili ka përvoje në shërbimet që ne ofrojmë Ne jemi këtu për të siguruar biznesin tuaj dhe për të bërë atë më të sukses'shëm.

Qëllimi i KosovaShells.Com

Qëllimi kryesor i KosovaShells është që të ju ofrojmë shërbime cilësore me Çmime sa më të favorfshme dhe të përballueshme për gjdo person apo kompani.Gjithashtu ne kemi për qëllim që gjdo klient i KosovaShells të ndahet i kënaqur nga shërbimi dhe mbështetja jonë për klient.