Nën DDoS Sulme Na Kontaktoni Menjëherë!

Kushtet e Përdorimit

KosovaShells.Com ofron web hosting për klientët në mbarë botën, dhe ne kemi një përgjegjësi për të mbrojtur çdo klient dhe për të ofruar shërbimet më të mira në dispozicion. Të gjithë klientët e KosovaShells.Com janë subjekt i kushteve të mëposhtme të shërbimeve tona:


Siguria e të Dhënave

Profili juaj dhe të dhënat do të jenë të mbrojtura sipas Ligjit të REPUBLIKES SE KOSOVES (RKS) nr. 03/L-172 për Mbrojtjen e të Dhënave Personale.

Zakonisht aktivizimi i llogarisë bëhet qdo herë pas pagesesë (Hapsira mund të bëhet edhe para kohes së pagesesë).


Pagesat apo Faturimi

Pagesa duhet të bëhet e plotë sipas qmimores që gjindet në webfaqe nëse shuma pageses bëhet më ult se sa qmimi i shërbimit përkates të zgjedhur nga ju, ne nuk do ta aktivizojmë llogarin dhe paratë do tu kthehen mbrapa.

Ju hapsiren dhe domainin do e merrni sipas parametrave në webfaqe kështu që nuk do të keni munges.

Ne gjithashtu pranojmë pagesat të bëra përmes:

 • Kartë Krediti
 • PayPal
 • Western Union
 • Money Gram
 • PostePay.

 • Kthimi i Parave

  Nese nuk jeni të kenaqur mbrenda 30 ditëve ne do tju kthejmë paratë të hapsires kurse të domainit nuk do tu kthehen por ne do tju japim mundësin që ta transferoni domainin pa asnje kompenzim. Ju planet pa limite mund ti shfyrtezoni pa asnje penges.


  Informacione Ligjore

  Të gjitha shërbimet e ofruara nga KosovaShells.Com mund të përdoren vetëm për qëllime të ligjshme.

  Ndalohet reptësisht ngarkimi i materialeve ilegale si psh:

 • Warez
 • Cracking
 • Shkarkime ilegale
 • Proxy site
 • Phishing Scam (etj).
 • Ne qfardo shërbimi që tju kemi ofruar automatikisht do tju pezullojmë pa asnje kompenzim. Nese në hapsiren tuaj është ngarkuar ndonjë gjë pa dëshiren tuaj ne do tju paralajmërojmë nëse ju nuk i përgjieni kërkeses do të pezulloheni. Ju si klient mund të bëni azhurime gjatë kohes ( Rritjen e hapsires,blerjen e domainave etj.) Ju duhet të jeni në dijeni se këto shërbime(hostë) që ofrojmë jan Sharing dhe të dedikuara vetëm për ju.


  Përdorimi i Pranushem

  Nësë ju i përmbaheni këtyre kushteve të përdorimit ju mund të beheni klient që tani.  Gjuha: